Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
0

Vonat orrán pamutbojt

a rec szerkesztősége mostanság rácsúszott az oltári nagy, hóval dacoló gépesített vasakkal operáló videókra. alig múlt el az akademik fjodorov keltette hullám, máris itt van a norvég elvtársak üdvözlőtávirata. 7 órányi HD vasutazásból mi most egy 10 perces egyveleggel kedveskedünk hűséges olvasóinknak. technikai adatok:

1 db Sony 700 i XDCAM HD 1080 50

1 db bergensbanen

 


szólj hozzá: Bergensbanen

1

Akademik Fjodorov

Nem hiszem, hogy van ember (értsd, férfi) a földön, aki nem akart volna legalább egyszer jégtörővel cirkálni. Már a Vasúttörténeti Parkban is nagy élmény, mikor cirka ötezerért a három őselem (a vas, a tűz, és férfi) ismét egymásra talál, és 113 méteren keresztül lehet gőzmozdonyt vezetni. Persze egy kiadós kamionversenytől is lehet merevedése az embernek (értsd, férfinak), ne de ami az igazi faszaság, hát az bizony a jégtörő. Hála a Máriának, az Akademik Fjodorov személyzete megörökítette 201 napos Déli-sark körüli turnéját, így ismét felbuzoghat a vágy egy rendes jégtörőzés iránt.


szólj hozzá: Akademik Fjodorov

0

Trabant a Gödör klubban

a trabant azt hozta, amit vártak tőle, és az volt, ami. marietta meg tök cuki, szögezzük le.

0

Hírháttér - ami a hírek mögött van

Nem bírtuk tovább szorongatni azt a léket, amit a Hírcsárda elszánt csapata ütött a magyar Echelon testén. Bizonyos erők hatására kénytelenek vagyunk tovább szivárogtatni Molnár F. Árpád titokfeltáró és Naleksz politikai üldözött közreműködéséből született fülfeltáró szerzeményét.


szólj hozzá: Molnár F. Árpád feat Naleksz

1

Wikirebels (magyar felirattal)

Az objektív dokumentumfilm készítés különösen akkor tűnik lehetetlen feladatnak, amikor a téma nem csak, hogy a világról alkotott képünket próbálja megváltoztatni, de közben magát a világot is megosztja. A Svéd Televízió mégis megpróbálkozott vele. A Wikileaks szervezet működését és annak "angyali" vezetőjét, Julian Assange-t úgy mutatja be, hogy közben a filmes eszközök garmadáját vonultatja fel, mindazt, ami a Csintóból kimaradt.

Sok újat nem fogunk megtudni a filmből, viszont izzadó tenyérrel izgulhatjuk végig az ötvenhét és fél percet, hogy a végén vajon kiderül-e az, ami azóta sem derült ki.

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog