Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
0

Laci kedvence

0

Fékezett habzás

A film a rendezvénysorozatból budapesti, majd nemzetközi márkanévvé vált Cinetrip történetét, tizenkét évének konfliktusait és kudarcait jeleníti meg. Milyen utat járt be egy ígéretes ötlet, egy olyan ötlet, amelyből akár világsiker is lehetett volna, vagy talán lett is, és mégsem? Milyen szerepe volt ebben az útban a politikának, és Budapestnek, mint fürdővárosnak? A Sziget, és a Cinetrip között lezajló pereskedés honnan indult, és mivel végződött?
A négy fejezetre bontott cselekmény ezekre, és sok más kérdésre is megpróbálta kideríteni a választ.


szólj hozzá: Fékezett habzás

1

Egy nap rock - Fekete Bárányok Fesztivál 1981


szólj hozzá: Egy nap rock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Magyarnakszülettem!

ha sárga ha fekete, a magyar az magyar, ha a fene fenét eszik, akkor is! a kutyaúristenit neki!

0

One Click, One Life

Minden évben megrendezésre kerül a Cannes Lions fesztivál, ami  a Cannes-i filmfeszt után van kb egy hónappal, idén júni 19-25 között.
Idén először van egy új verseny is, a Youtube 48h Contest. Lényege, hogy teljesen nyitott, de csak 48 óra van az elkészítésre. A leadási határidő vasárnap éjfél volt GMT szerint. A pályázat tematizált, a Save the Children nevű szervezet kezdeményezését kell egy max egy perces zene nélküli videóban népszerűsíteni. 
A videókat egy zsűri bírálja el, de az is nagyon fontos, hogy hányan szavaznak rá a youtube-on és a canneslions csatornán.
A film és a csapat:
Az ötletük az volt, hogy keresnek olyan dolgokat a történelem folyamán, amik egy kis mozdulattal változtatták meg a történelmet és a világot, majd a végén megmutaják, hogy a néző is most ilyen nagy tettet vihet végbe, ha aláírja a peticíót és megosztja a videót egy gombnyomással. Ezért lett a szlogen One Click, One Life.
Készítők:
Déri Zsófi(24) 
Molnár Bence (24) 
Kampis Dorka (24) 
Böszörményi Péter (28) 
 

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog