0

Szivárványautomata

Fontos, hogy nyomot hagyjunk magunk után a világban, de arra mindenképp ügyeljünk, hogy ez a nyom egy felesleges ökörség legyen. Majd az utókor megmagyarázza.

 


szólj hozzá: Szivárványautomata

0

Semmiből születik a valami

néhány post(r)-tal ezelőtt már említést tettem a három őselem (tűz, vas, férfi) szinergiájáról, mely csak kivételes bolygóegyüttálláskor képes tökéletest alkotni (ennek hiányában mindössze okádékot termel ki magából). Eme tökéletesség egyik szép példája Shinya Kimura, aki ötvenes évekbeli Packard lökhárítóból, illetve gőzgépalkatrészekből képes speedmotort építeni.


szólj hozzá: Semmiből születik a valami

0

A gyanú árnyéka

jól jellemzi társadalmunkat, pontosabban az elmúlt húsz évben kialakult/kialakított közgondolkodást, hogy ha végigbattyognék a körúton egy horogkeresztes pólóban, nagyságrendileg 5 perc után fékezne mellettem a szerv gépjárműve, de ha ugyan ezt sarlókalapácsosban tenném, észre se vennének. pedig...

mondjuk az is röhej, hogy biszku bélát 2011-ben kérik számon, ráadásul nem azért amit tett, hanem azért amit tavaly mondott a Duna TV-ben.

 


szólj hozzá: Biszku a Duna Tv-ben

0

Vonat orrán pamutbojt

a rec szerkesztősége mostanság rácsúszott az oltári nagy, hóval dacoló gépesített vasakkal operáló videókra. alig múlt el az akademik fjodorov keltette hullám, máris itt van a norvég elvtársak üdvözlőtávirata. 7 órányi HD vasutazásból mi most egy 10 perces egyveleggel kedveskedünk hűséges olvasóinknak. technikai adatok:

1 db Sony 700 i XDCAM HD 1080 50

1 db bergensbanen

 


szólj hozzá: Bergensbanen

1

Akademik Fjodorov

Nem hiszem, hogy van ember (értsd, férfi) a földön, aki nem akart volna legalább egyszer jégtörővel cirkálni. Már a Vasúttörténeti Parkban is nagy élmény, mikor cirka ötezerért a három őselem (a vas, a tűz, és férfi) ismét egymásra talál, és 113 méteren keresztül lehet gőzmozdonyt vezetni. Persze egy kiadós kamionversenytől is lehet merevedése az embernek (értsd, férfinak), ne de ami az igazi faszaság, hát az bizony a jégtörő. Hála a Máriának, az Akademik Fjodorov személyzete megörökítette 201 napos Déli-sark körüli turnéját, így ismét felbuzoghat a vágy egy rendes jégtörőzés iránt.


szólj hozzá: Akademik Fjodorov

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog