0

Magyarnakszülettem!

ha sárga ha fekete, a magyar az magyar, ha a fene fenét eszik, akkor is! a kutyaúristenit neki!

0

One Click, One Life

Minden évben megrendezésre kerül a Cannes Lions fesztivál, ami  a Cannes-i filmfeszt után van kb egy hónappal, idén júni 19-25 között.
Idén először van egy új verseny is, a Youtube 48h Contest. Lényege, hogy teljesen nyitott, de csak 48 óra van az elkészítésre. A leadási határidő vasárnap éjfél volt GMT szerint. A pályázat tematizált, a Save the Children nevű szervezet kezdeményezését kell egy max egy perces zene nélküli videóban népszerűsíteni. 
A videókat egy zsűri bírálja el, de az is nagyon fontos, hogy hányan szavaznak rá a youtube-on és a canneslions csatornán.
A film és a csapat:
Az ötletük az volt, hogy keresnek olyan dolgokat a történelem folyamán, amik egy kis mozdulattal változtatták meg a történelmet és a világot, majd a végén megmutaják, hogy a néző is most ilyen nagy tettet vihet végbe, ha aláírja a peticíót és megosztja a videót egy gombnyomással. Ezért lett a szlogen One Click, One Life.
Készítők:
Déri Zsófi(24) 
Molnár Bence (24) 
Kampis Dorka (24) 
Böszörményi Péter (28) 
 
4

Ell und Nikki - Running Scared

alapvetően nem wolfkatit szeretném számon kérni a világ füllel rendelkező állampolgárain, hanem ezt a kibaszott azerbagdánt


0

A darálthús jó hírneve

A Greenpeace csatát nyert a Szegedi Paprika Zrt-vel szemben. A cég igazgatója rágalmazásért beperelte Greenpeace aktivistáit, de a bíróság felmentette őket. Az aktivisták egy TESCO áruházban génmódosított élelmiszert tartalmazó konzerveket címkéztek fel figyelmeztető jelzésekkel, mert a termékekre a gyártó nem írta rá, hogy GMO van bennük. A film arról is szól, hogy mi a baj a GMO-val, miért vállalják az emberek az ádáz harcot ellene.


szólj hozzá: A darálthús jó hírneve

0

Alex goes dubstep!


szólj hozzá: Alex - Benga (Lazacz mix)

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog