0

sok apró bigyó

makett az egész világ, és makett benne minden férfi és nő


szólj hozzá: The Sandpit

0

Kicsit xilofon?!


1

A lánchídi csata

Dékány István közelmúltban készült filmjében a negyedszázaddal ezelőtti események, az azóta csak lánchídi csataként emlegett események elevenednek meg. 1986 március 15-én a rendőrség - az azt megelőző évekhez képest - brutálisan támadt a '48-as forradalomra emlékező, illegális demostráció résztvevőire. A filmben az akkori politika még élő irányítói, a megemlékezés résztvevői, és a tüntetés szétverését követő adminisztratív intézkedések elszenvedői szólalnak meg.

Első rész:
Lánchídi csata 1/2

Második rész:
Lánchídi csata 2/2

A film internetes premierje az alkotók nagylelkű hozzájárulásával történik.

(Disclaimer: A filmben megszólalóként felbukkannak a Videa és a Postr munkatársai.)

0

A dolog

A férfi szabadsága miért nagyobb? Mert elviszi otthonról a dolog! tartja a régi bölcsesség, és tényleg. Mikor anyám kérdezte: Hova mész?, apám csak annyit mondott: dolgom van! és ezzel minden kérdést megválaszolt, minen további vitát lezárt. de hát mi a lófasz lehet az a dolog, ami a férfiakat minduntalan elviszi ottohnról? most egyre fény derült, ami nem más, mint a gumimotoros ultrakönnyű repülőmodellezés. a reptetés kizárólag zárt térben történhet, hisz ezeket a gépeket, amelyek akár egy órát is a levegőben tölthetnek, még egy lepkefing is miszlikbe aprítja. A gép sárkányszerkezete gondolatból készül, a szárny szappanbuborékból, a gumimotor meg póknyálból. lássuk ezeket a speciális bigyókat.

 


szólj hozzá: A dolog

0

Szivárványautomata

Fontos, hogy nyomot hagyjunk magunk után a világban, de arra mindenképp ügyeljünk, hogy ez a nyom egy felesleges ökörség legyen. Majd az utókor megmagyarázza.

 


szólj hozzá: Szivárványautomata

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog