0

179 perc

a kossuth rádió nem rég kinevezett vezetése nem tétlenkedett, útjára indította a Mister 1 új reggeli műsorát 179 perc címmel. egész hallgatható kis műsor előremutató tartalommal, sok zenével meg minden. hogy úgy mondjam, még benne van a forradalmi hevület. de ügyletek a részletekre, a maradék egy percet is sikerült hasznosan kitölteni:


...médiatörvény a faszom!

0

Javier Bardem ideges

a NYT az találta ki, hogy kísérlet jelleggel 14 színésszel tizenmásodperces hangulat videókat vesznek fel. gunyoros megjegyzések helyett most a hamiskásan csengő "érteni vélem" kifejezés használjuk, mivel bár a videók remekek, a kísérlet célját nem ismerjük. a teljes tétel itt tekinthető meg.

 

 


0

egy cigi

régi nagy kedvence a rec szerkesztőségének az alábbi videó. a gond az vele, hogy fingunk sincs, hogy kik a csajok, ki a zene - jó, a Mucsit én is hallom baszod -, minden esetre nagyon szépen összerakott röpdolgozatról van szó.


s

11

Meghalt Antall József

Miközben a gyerekek 93' fagyos decemberi reggelén délutánján belefeledkezve nézték a Kacsameséket, a Magyar Televízió munkatársai elérkezettnek látták az időt, hogy Antall József halála okán 2:47-nél ráindítsák a mesére a gyászindulót. Abban a pillanatban vált 4,5 millió magyar gyermek érzelmi nyomorékká.


szólj hozzá: 1993.12. 12. - Kacsamesék

Rec

blogavatar

"Sok kép egymás után még nem videó"

Hirdetés

Reblog